Nedbrydning

Køb, salg af jern og metal

Velkommen til KD-HANDEL

Køb og salg af skrot, jern og metal

Professionel nedbrydning

Skrotpræmie og ophug af biler

Salg og ombytning af op til 33 kg. gasflasker

Professionel skrothandler i Nordjylland
– Gratis udlån af containere – afhentning i hele Vendsyssel 

Professionel skrothandler i Nordjylland

– Gratis udlån af containere – afhentning i hele Vendsyssel

Hos KD Handel finder du erfarne skrothandlere, med stor ekspertise inden for nedbrydning, og køb og salg af jern og metalskrot. Vi ophugger, nedbryder og tilbyder afhentning af både jern, metal, skrot og biler i hele Vendsyssel. Vi tilbyder både nedrydning af skrot og metal, hvor vi udfører alle former for nedskæring og demontering. KD Handel hjælper med alle former for skrot, og derfor tilbyder vi også opkøb af biler og traktorer, og står derfor klar til at hjælpe dig, når du skal have skrottet din bil. Vi er miljøgodkendte ophuggere, som sikrer, at din bil bliver skrottet miljømæssigt forsvarligt.

 Vi ønsker at genanvende og nedbryde skrot, på den mest miljømæssige forsvarlige måde. Størstedelen af alt skrot, jern og metal kan genbruges, og det er derfor vigtigt, at sørge for, at dit brugte skrot, jern, metal og biler, ender hos en skrothandler. Vi opkøber jern, skrot og metal, fra både privatpersoner og virksomheder, og garanterer en forsvarlig genindvinding af materialet. Jern, skrot og metal kommer i mange forskellige størrelser, og derfor tilbyder vi hos KD Handel, også afhentning af skrot. I den forbindelse tilbyder vi også gratis lån af containere til jern- og metalskrot, som vi stiller til rådighed, og afhentes og tømmes efter aftale og behov.

Professionel nedbrydning i hele Vendsyssel
– vi er ISO Certificeret din garanti for miljømæssing og forsvarlig løsning

Hos KD Handel har vi stor fokus på miljøet. Vi er miljøgodkendte, ISO Certificeret og er din garanti for en miljømæssig og forsvarlig løsning. Vi sikrer altid en forsvarlig nedbrydning og genvinding af materialerne, i overensstemmelse med ISO 14001 – standarten, som har til formål at mindske miljøbelastningen. Hos KD Handel bliver alt skrottet, genanvendt og miljøbehandlet efter den gældende lovgivning, og i overensstemmelse med de forskellige krav.

KD Handel er din skrothandler, og vi står klar til at hjælpe dig. Tøv endelig ikke med at kontakte os i nedenstående kontaktformular, eller på telefonen!

Kontakt Os

KD Handel
Minkvej 3
9990 Skagen
CVR: 33599447

+45 31 76 00 00

kontor@kd-handel.dk

Send os en besked